Inruilactie EURO 2024

EURO 2024 komt eraan en wij kunnen niet wachten om samen met jullie van dit spektakel te genieten! Bij Elektro MAC weten we hoe belangrijk het is om een geweldige TV te hebben voor dit evenement. Daarom hebben we een speciale inruilactie voor jullie opgezet. 

Ruil je oude TV in en ontvang direct korting op een gloednieuwe, topkwaliteit TV. Indrukwekkende OLED TV's, een groot scherm QLED, ... we hebben voor ieder wat wils. Zo kun je elke voetbalwedstrijd écht beleven!

1. Kom langs in de winkel en krijg persoonlijk advies voor een nieuwe TV
2. We leveren en plaatsen jouw nieuwe TV
3. We nemen je oude TV terug mee

Of bestel je TV online!

TV's met korting

In onze belevingswinkel kan je TV's van alle formaten testen. Kom dus gerust langs voor wat persoonlijk advies
Breng je
oude TV mee en ontdek wat we voor jou kunnen doen!

Waarom kiezen voor een nieuwe TV?

Een nieuwe TV biedt talloze voordelen die je kijkervaring aanzienlijk verbeteren. Hier zijn enkele redenen waarom een upgrade de moeite waard is:

Betere beeldkwaliteit

Nieuwe televisies bieden haarscherpe beelden en levendige kleuren. Met de nieuwste technologieën zoals OLED en QLED geniet je van een ongeëvenaarde beeldkwaliteit.

Groter scherm

Maak van je woonkamer een mini-stadion met een groter scherm. Zo mis je geen enkel detail van de wedstrijden en beleef je het EK alsof je er zelf bij bent.

Moderne technologie

Met slimme functies zoals ingebouwde streamingdiensten, spraakbesturing en meer, biedt een moderne TV een naadloze en plezierige kijkervaring.

Energiezuinig

Nieuwe televisies zijn energiezuiniger dan oudere modellen, wat betekent dat je kunt besparen op je energierekening terwijl je geniet van topkwaliteit entertainment.

Inruilactie

Onze inruilactie loopt tot 30 juni.

Hoe werkt het?

  1. Kom langs in de winkel en krijg persoonlijk advies voor een nieuwe TV
  2. We leveren en plaatsen jouw nieuwe TV
  3. We nemen je oude TV terug mee

Waarom Elektro MAC?

Bij Elektro MAC streven we ernaar om onze klanten de beste producten en service te bieden. Ons deskundige team staat klaar om je te helpen bij het kiezen van de perfecte TV voor het EK. Bovendien garanderen we een uitstekende service na verkoop.

Unieke voordelen

  • Groot assortiment: Van OLED tot QLED, we hebben voor ieder wat wils.
  • Deskundig advies: Ons team helpt je graag bij het maken van de juiste keuze.
  • Uitstekende service: We staan klaar om je te ondersteunen, ook na je aankoop.

Bereid je voor op het EK

Mis geen enkel moment van de actie! Kom langs bij Elektro MAC en profiteer van onze geweldige inruilactie. Het EK wordt nog spectaculairder met een nieuwe TV die je kijkervaring naar een hoger niveau tilt.

Kom snel langs en ontdek waarom een nieuwe TV van Elektro MAC de beste keuze is voor dit EK. We staan klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte TV. Waar wacht je nog op? Breng je oude TV naar ons en ga met een nieuwe naar huis!

TV's met korting

Beleef het EK in topkwaliteit met een nieuwe TV van Elektro MAC. Je nieuwe kijkervaring wacht op je!

Alle TV's met kortingen vind je hier!