Groot elektro

Bij Elektro MAC vindt je een uitgebreid assortiment groot elektro, waaronder wasmachines, frigo's, diepvriezers, droogkasten, ovens, ... 

Wij bieden niet alleen kwaliteitsproducten, maar ook uitstekende service. We helpen je heel graag bij het kiezen van het juiste apparaat dat perfect aansluit bij uw behoeften

Bovendien leveren en installeren wij jouw nieuwe toestel en nemen wij jouw oude apparaat mee voor recycling. Kies voor Elektro MAC voor een zorgeloze en klantgerichte ervaring bij uw groot elektro-aankoop. 
Ook online geniet je van deze service. 

Shop online

Groot elektro

Een uitgebreid assortiment aan groot elektro

Bij Elektro MAC bieden we een breed scala aan groot elektro aan. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe wasmachine, een frigo, een droogkast, een oven, een microgolf, of een diepvriezer, wij hebben het allemaal. Ons assortiment is zorgvuldig samengesteld om aan alle behoeften en voorkeuren van onze klanten te voldoen.

Wasmachines

Onze wasmachines zijn van topkwaliteit en komen in verschillende modellen en capaciteiten. Of u nu een groot gezin heeft of alleen woont, wij hebben de perfecte wasmachine voor u. Onze deskundige medewerkers helpen u graag bij het kiezen van het juiste model.

Shop wasmachines

Droogkasten

Voor de drukke huishoudens die snel en efficiënt willen drogen, bieden wij een uitgebreide selectie droogkasten. Onze modellen zijn energiezuinig en hebben verschillende droogprogramma's om aan al uw behoeften te voldoen.

Shop droogkasten

Frigo's

Een goede frigo is essentieel in elk huishouden. Bij Elektro MAC vindt u een breed scala aan frigo's, van compacte modellen voor kleine ruimtes tot grote, ruime frigo's voor grotere huishoudens. Wij zorgen ervoor dat u altijd verse en gekoelde producten in huis heeft.

Shop frigo's

Diepvriezers

Voor diegenen die graag hun voedselvoorraad invriezen, bieden wij een selectie van diepvriezers in verschillende maten. Van compacte diepvriezers tot grote kisten, wij hebben de perfecte oplossing voor uw behoeften.

Shop diepvriezers

Ovens en Microgolven

Bij Elektro MAC vindt u ook een ruim aanbod aan ovens en microgolven. Of u nu een hobbykok bent of gewoon snel een maaltijd wilt bereiden, wij hebben de juiste apparatuur voor u. Onze ovens en microgolven zijn eenvoudig te gebruiken en van uitstekende kwaliteit.

Shop ovens en microgolven

Uitstekende service bij Elektro MAC

Bij Elektro MAC gaat onze service verder dan alleen de verkoop van groot elektro. Wij nemen de tijd om onze klanten te helpen bij het kiezen van het juiste apparaat en zorgen ervoor dat ze volledig tevreden zijn met hun aankoop.

Advies op maat

Onze deskundige medewerkers staan altijd klaar om u te adviseren over welk apparaat het beste bij uw behoeften past. We nemen de tijd om uw situatie te begrijpen en geven u persoonlijk advies.

Levering en installatie

Wanneer u groot elektro bij ons koopt, bieden wij een uitgebreide leverings- en installatieservice. Onze professionele team zorgt ervoor dat uw nieuwe apparaat veilig en correct wordt geïnstalleerd, zodat u er meteen van kunt genieten.

Oud toestel terug meenemen

Een van onze unieke diensten is het terugnemen van uw oude toestel. Wanneer wij uw nieuwe apparaat leveren en installeren, nemen wij uw oude toestel mee en zorgen wij voor de juiste recycling. Dit maakt het proces voor u eenvoudiger en milieuvriendelijker.

Waarom kiezen voor Elektro MAC?

Bij Elektro MAC combineren we een breed assortiment aan kwaliteitsproducten met uitstekende service. Onze klanten zijn onze prioriteit, en we doen er alles aan om hun verwachtingen te overtreffen. Kom langs in onze winkel en ervaar zelf waarom zoveel klanten voor Elektro MAC kiezen voor hun groot elektro-aankopen.

Bestel vandaag nog

Bent u op zoek naar nieuw groot elektro? Bezoek dan Elektro MAC of neem online een kijkje. Wij staan altijd klaar om u te helpen!

Shop online

Groot elektro

Ontdek ons groot elektro assortiment bij Elektro MAC. Van wasmachines tot koelkasten, alles voor jouw huishouden.

Groot elektro

Herstel groot elektro

Onderhoud of herstel nodig? Onze snelle en deskundige service herstelt jouw groot elektro apparaten.

Herstel groot elektro

Klein elektro

Bij Elektro MAC vind je alles voor de keuken, van blenders tot koffiemachines. Kwaliteit en gebruiksgemak verzekerd.  

Klein elektro

Herstel klein elektro

Problemen met klein elektro? Onze reparatieservice zorgt ervoor dat jouw apparaten weer als nieuw werken.​​

Herstel klein elektro​​