Laptop kopen

Op zoek naar een nieuwe laptop? Bij ons ben je aan het juiste adres! 

Onze specialisten in de winkel in Deinze staan klaar om je te helpen. Wil je advies over jouw persoonlijk gebruik bij het aanschaffen van een nieuwe laptop? Hulp nodig bij het instellen ervan, of je bestanden overzetten van je oude naar je nieuwe apparaat, wij bieden alle benodigde services.

Windows laptop, Apple MacBooks, Zakelijke laptop, Laptops voor studenten, ...

Kom langs in de winkel of bekijk ons assortiment online!

Online kopen

Wil je een  laptop of notebook kopen? Wij helpen je graag de ideale laptop zoeken in ons ruim assortiment. Vijf zaken spelen een belangrijke rol in je keuze: het schermformaat , de  processor , de opslagcapaciteit , het RAM -geheugen en de grafische kaart . Toch meer info nodig om te beslissen welke laptop het beste bij je past? Vraag advies en koop de ideale laptop of notebook bij ons op de Markt in Deinz .

Ontdek ons uitgebreide assortiment laptops, perfect afgestemd op verschillende behoeften:

2-in-1 laptops: Geniet van de veelzijdigheid van een laptop en een tablet in één. Met een handig touchscreen en een 360° scharnier kun je naadloos switchen tussen laptop- en tabletmodus.

2-in-1 laptops kopen


Gaming laptops: Van casual gaming tot serieuze competitie, onze gaming laptops van topmerken zoals Acer, Asus, HP, Lenovo en MSI bieden altijd een soepele en meeslepende game-ervaring.

Gaming laptops kopen


Zakelijke laptops: Voor betrouwbaarheid en veiligheid in zakelijke omgevingen kies je voor een laptop met Windows 11 Pro. Bescherm je data en die van je klanten met extra beveiligingsfuncties.

Zakelijke laptops kopen 


Ultrabooks: Dun, licht en krachtig, onze ultrabooks zijn perfect voor onderweg. Met snelle opstarttijden en een lange batterijduur kun je overal productief blijven.

Ultrabooks kopen


Multimedia laptops: Ideaal voor dagelijks gebruik, van surfen op internet tot het bekijken van films. Kies uit een breed scala aan modellen van HP, Acer, Asus en Lenovo.

Multimedia laptops kopen


Power laptops: Voor veeleisende taken zoals fotobewerking, videobewerking en meer, bieden onze krachtige laptops met snelle processors de prestaties die je nodig hebt.

Power laptops kopen


Wil je meer weten over onze laptops? Kom langs in onze winkel, we geven graag uitleg zodat jij kan kiezen voor de juiste laptop. Ontdek ook specifieke merken zoals Acer, HP, Asus, Microsoft, MSI en Lenovo, elk met hun eigen unieke kenmerken en voordelen.

Bij ons vind je gegarandeerd de perfecte laptop die aansluit bij jouw wensen en behoeften. Kom langs in de winkel of bekijk ons assortiment online!